Kannanotto

Suonenjoen Perussuomalaisten ry:n hallituksen järjestäytymiskokouksessa puhuttiin -kuten aina- Suonenjoen kaupungin taloudellisesta tilanteesta. Suonenjoen Perussuomalaiset oli mukana tukemassa Suonenjoen Perussuomalaisten valtuustoryhmän valtuustoaloitetta kokouspalkkioiden laskemisesta valtuuston ja kaupunginhallituksen kokouksissa. Aloite ei mennyt läpi, vaan kokouspalkkioita nostettiin.

Jotkut paikallislehdet ovat selvittäneet valtuutettujen vuosittaiset kokouspalkkiot. Saadaankohan me koskaan Suonenjoella lukea sellaista lehdissä…

Kokouksen kannaottona haluamme, että Suonenjoen kaupungin ja sen yhtiöiden järjestämisissä tai kaupungin edustajien osalistumisissa tapahtumissa, kokouksissa tms. ei enää tarjoilla alkoholia Suonenjoen kaupungin laskuun.

Paikallisten ruokapalveluyrittäjien ja varsinkin lähiruuan tarjoaminen on oikein, mutta alkoholi ei tuota Suonenjoelle rahaa. Ei edes ”normaalit ruokajuomat” lisää työllisyyttä tai hyvinvointia kaupunkilaisille.

Jos valtakunnalliisetkin kampanjat ovat, esim. Sata päivää ilman viinaa, niin voisiko Suonenjooki olla loppuvuosi ilman viinatarjoilua?

Jospa tälläinen ajatus menisi läpi?

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa